Tribuna/Прочие/Блоги/Creative Sport Shots/Джорджина на Netflix - еталон креативу других половинок спортсменів-футболістів

Джорджина на Netflix - еталон креативу других половинок спортсменів-футболістів

На минулому тижні на Netflix відбулася прем’єра реаліті-серіалу «Я — Джорджина», присвяченого коханій Кріштіану Роналду — моделі Джорджині Родрігез. Уже в перших серіях пара поділилася докладною розповіддю про те, як починалися їх відносини.

Блог — Creative Sport Shots
Автор — CreativeSportShots
3 февраля 2022, 15:20
Джорджина на Netflix - еталон креативу других половинок спортсменів-футболістів

На минулому тижні на Netflix відбулася прем'єра реаліті-серіалу «Я — Джорджина», присвяченого коханій Кріштіану Роналду — моделі Джорджині Родрігез. Уже в перших серіях пара поділилася докладною розповіддю про те, як починалися їх відносини. Кріштіану і Джорджина познайомилися в 2017 році, коли вона працювала в бутиці Gucci. «Одразу став приділяти мені багато уваги, — розповідає 28-річна модель. — Багато раз Криштиану приїздив за мною на роботу на різних шикарних машинах. Мої коллеги сходили з глузду: вони приїздили туди на автобусі, а я уїздила на Bugatti. В це просто неможливо було повірити».

Роналду в першій серії серіалу розповів, що спочатку і не думав, що їх відносини будуть настільки серйозними. «Честно кажучи, я не очікував цього. Але через деякий час я відчував, що вона — жінка всього мого життя», — поділився футболіст.

Дивіться також матеріал Креатив футбольних влогерів ютуб

Інші пости блогу

Всі пости