Tribuna/Покер/Блоги/Три Тузи/Два фул-хауси та трипс: Айві, Негреану та Антоніус розіграли неймовірний тристоронній банк на High Stakes Poker

Два фул-хауси та трипс: Айві, Негреану та Антоніус розіграли неймовірний тристоронній банк на High Stakes Poker

Під час 13-го епізоду 9 сезону популярного шоу High Stakes Poker Філ Айві, Даніель Негреану та Патрік Антоніус зіграли роздачу, яку любителі покеру не скоро забудуть.

Блог — Три Тузи
18 мая 2022, 18:28
Два фул-хауси та трипс: Айві, Негреану та Антоніус розіграли неймовірний тристоронній банк на High Stakes Poker

Під час 13-го епізоду 9 сезону популярного шоу High Stakes Poker Філ Айві, Даніель Негреану та Патрік Антоніус зіграли роздачу, яку любителі покеру не скоро забудуть. Хоча це й не був найбільший банк у сезоні (раніше Кріш Менон виграв майже 1 мільйон доларів проти Бріна Кенні).

Все почалося з того, що Антоніус розпочав гру, зробивши рейз до $2 500 із середньої позиції з парою п’ятірок. Він отримав кол від гравця ліворуч від нього (Гіббса) з 6-4, а потім Даніеля Негреану з парою дев’яток і Філа Айві з K-10.

Флоп 5-9-10 подарував надію кожному гравцеві, створивши досить цікаву ситуацію. Антоніус поставив $5 000, що змусило Гіббса скинути карти, але не двох інших, які зрівняли ставку.

Коли на торні з’явилася ще одна десятка, яка дала Айві тріпс проти двох фул-хаусів, Негреану зробив ставку в $26 000 (розмір банку), а обидва його суперники зрівняли, щоб побачити даму на рівері. Коли хід нове дійшов до Негреану, він поставив $54 000 доларів, і Айві зробив блискучий і правильний фолд.

Антоніус, навпаки, придумав щось інше. Фінський покерний профі вирішив зіграти чек-рейз і пішов в олл-ін. Негреану обдумав свій хід, перш ніж вирішив скинути карти і дозволити слабшому фул-хаусу забрати банк.

Другие посты блога

Все посты