Tribuna/Покер/Блоги/Три Тузи/Професійний гравець у покер виставив на продаж свій особняк у Лас-Вегасі. Ціна – 3,5 мільйона доларів

Професійний гравець у покер виставив на продаж свій особняк у Лас-Вегасі. Ціна – 3,5 мільйона доларів

Ченс Корнут, який за свою покерну кар’єру заробив близько $10 000 000, виставив свій особняк з видом на Лас-Вегас-Стріп на продаж. За 3,5 мільйона доларів ви отримаєте шість спалень, сім ванних кімнат, оглядовий майданчик на даху, гараж на чотири машини, кам’яний камін, велику кухню, барну стійку, винну шафу, просторий тренажерний зал та відкриту терасу з видом на скелі пустелі Невада

Блог — Три Тузи
20 мая 2022, 15:36
Професійний гравець у покер виставив на продаж свій особняк у Лас-Вегасі. Ціна – 3,5 мільйона доларів

Ченс Корнут, який за свою покерну кар’єру заробив близько $10 000 000, виставив свій особняк з видом на Лас-Вегас-Стріп на продаж. Стартова ціна – 3,5 мільйона доларів.

Згідно з інофрмацією Los Angeles Times, яка першоу повідомила про лістинг, ціна лістингу в 3,5 мільйона доларів більш ніж удвічі перевищує ціну, яку триразовий власник браслета WSOP заплатив у 2018 році, при покупці цього будинку. Розкішний двоповерховий особняк, захований за гольф-клубом Southern Highlands за кілька миль на південь від Стріпа, оснащений шістьма спальнями, сімома ванними та оглядовим майданчиком на даху. У будинку також є внутрішній балкон, гараж на чотири машини, кам’яний камін, велику кухню, барну стійку та винну шафу. До цього всього додається просторий тренажерний зал, відкрита тераса з видом на скелі пустелі Невада та довга під’їзна доріжка з червоної цегли.

Причина з якої Корнут вирішив виставити нерухомість на продаж, не розголошується. Але малоймовірно, що це через брак грошей, адже тільки цього року Корнут збільшив свій рахунок більш ніж на $800 000, вигравши кілька турнірів PokerGO’s Stairway to Millions.

Другие посты блога

Все посты