Tribuna/вид спорта не определен/Блоги/Телевізор/Рік тому Зінченко провів один із найкращих матчів за «Сіті». Також у півфіналі ЛЧ

Рік тому Зінченко провів один із найкращих матчів за «Сіті». Також у півфіналі ЛЧ

Час повторити перформанс 😎

Блог — Телевізор
4 мая, 14:05
Рік тому Зінченко провів один із найкращих матчів за «Сіті». Також у півфіналі ЛЧ

Час повторити перформанс 😎

Рівно 1 рік тому українець Олександр Зінченко та його «Манчестер Сіті» грав проти «ПСЖ» у півфіналі Ліги чемпіонів. Тоді Зіна провів один із найкращих матчів за англійський клуб та вийшов у фінал. 

Нагадуємо, як було круто 👇

У першому таймі Зінченко був дуже емоційним. На українцю ледь не поставили лівий пенальті, а потім Олександр відповів ідеальною передгольовою.

І все це сталося на самому початку матчу 😱

На 7-й хвилині у ворота городян було призначено пенальті. М’яч стукнувся об плече Зінченка після низької подачі на воротарську лінію, а Куйперс несподівано вказав на 11-метровий. Реакція Зіни на епізод – 🔥

Через хвилину пенальті було скасовано. Арбітр швидко збігав до монітора ВАР та виправився. Перегляд зайняв лише кілька секунд.

За мить Зінченко був уже одним із героєм гольового епізоду. Встиг на ривок після закидання від Едерсона і видав ідеальну (і, як виявилося, передгольову) передачу на хід Де Брюйне. Далі м’яч докотився до Мареза – 1:0.

Момент на 0:16

Статистика Зінченка у першому таймі лише підкреслює його зарядженість у цьому матчі. 100% виграних дуелей, 100% успішних відборів. Вогонь! 🔥

У другому таймі український захисник «Манчестер Сіті» ефектно заблокував удар Неймара. Браво!

Після фінального свистка Зінченко не стримував емоцій радості. Це потрібно побачити 📸

 

До речі, у Зінченка найкращий відсоток передач серед гравців стартового складу «Ман Сіті» у матчі з «ПСЖ».

Сьогодні, о 22:00 Зінченко, ймовірно, вийде у стартовому складі півфінального матчу ЛЧ проти «Реала». Чекаємо від українського футболіста такої ж крутої гри та перемоги.

фото: скріншоти трансляції

Другие посты блога

Все посты