Tribuna/Футбол/Блоги/З миру по нитці/Чому 15-тий кубок ЛЧ для "Реала" є РОКОВИМ?

Чому 15-тий кубок ЛЧ для "Реала" є РОКОВИМ?

22 апреля, 10:50
1
Чому 15-тий кубок ЛЧ для "Реала" є РОКОВИМ?

Фатальні помилки суперників при зустрічі з Реал Мадридом та - як втримати перемогу попри власну недосконалість?

Дуже багато спірних запитань викликаних однією тільки назвою турніру - "Ліга Чемпіонів". Найвитриваліші суперники та геніальність їх тактичних тренерів, змушують фанатів спостерігати найбільш насичений голами турнір.

За 18 раундів, а тобто 209 матчів забито в цілому аж 365 голів

(в середньому - 1.75 за гру), з них 27 - з пенальті та 13 - в свої ворота.

Слід наголосити, що із бомбардуючого складу у Реал Мадрида функціонує повна командна солідарність. Забивають мадридці відповідно до своїх позиці та активності проявленої під час матчу. Вже не спостерігається такої тенденції коли команда спиралась на одноосібну гру бомбардирів в сезонах 2014-2019.

Глобальна думка більшості тренерів команд, які також брали участь в турнірі Ліга Чемпіонів 2023/2024, але за час боротьби вилетіли з боротьби - вважали, що "Реал" мав гнучку систему гравців, яка була підкріплена відповідно гнучкими замінами. Але, так як в команди Карло Анчелотті відбувався перехідний період за час якого такі легенди світового футболу як Лука Модрич та Тоні Кроос майже вичерпали свій бал ефективності, а команді були потрібні відповідно рішучі заміни цих гравців. Така реформація сприяла би - вибудові нової тактичної схеми та поведінки при грі в цілому, що для тодішнього Реал Мадриду початку 2023 року - було би справжнім випробовуванням. Глобальні проблеми з неоднозначністю голкіперського керманича. За час травми Тібо Куртуа, конкуренція мала вигляд невпевненого в своїх силах - Кепа Аррісабалага та Андрія Луніна - якому не довіряли відповідальні хвилини матчів. Загальний настрій роздягальні "Мадриду" який коливався від можливості втрати лідируючих місць в ЛаЛізі та до без кубкового сезону. Неочікувані травми гравців на яких були розраховані громіздкі надії за для збереження ефективного потенціалу гри при балансуванні складу команди. Всі ці фактори вганяли в тінь майбутній успіх команди на такому серйозному турнірі як "Ліга Чемпіонів".

Однак ця думка панувала на просторах соціального обговорення не дуже довго. Адже плани таких великих майстрів вибудови стратегічної гри "Реалу" - винагородили свою команду плодами успіху, котрі ми з вами спостерігаємо в даному турнірі Ліги Чемпіонів 2023/2024 й по сьогодні.

На початку весни 2024 року - настрій вболівальників та медіа став значно більше довіряти Реал Мадриду. По кроково вибудовуються нові лідери команди які "витягують" на собі певні важливі ігри. Стабілізується ситуація з голкіпером команди, де Карло Анчелотті нарешті приймає тяжкий вибір між конкуруючими на цю позицію гравцями. Чудова результативність, вміння вкоренити менталітет "переможців" та зберегти "мізки" команди (тобто повернути Модрича та Кроса на відповіді позиції у відповідний час). Синегрія двох "бразильских геніїв" де гра Вінісіус Жуніора та Родріго Гомеса породжує голи неймовірної краси.

Вистояти після такої перебудови та перемогти омріяний титул Лігі чемпіонів - і є РОКОВИМ зусиллям РЕАЛ МАДРИДУ.

Впевненість у своїх силах після над тяжких матчів проти Манчестер Сіті та після Ель-Класіко з Барселоною мають надати Реал Мадриду нові сили для перемоги в Лізі Чемпіонів.

Надзвичайно комічна ситуація склалась з Барселоною коли: Дані Карвахаль після поразки від «Барселони» в передсезонному товариському матчі минулого літа: «В офіційних змаганнях ми будемо їх переслідувати». Відтоді: Реал Мадрид 2-1 Барселона Реал Мадрид 4-1 Барселона (Суперкубок) Реал Мадрид 3-2 Барселона

Однак попри всі чудові моменти та відчайдушні зусилля, які вклали мадридці в прохід до пів-фіналу ЛЧ. Ми маємо пам'ятати що попереду є такі ж могутні мастодонти футболу, як: Мюнхенська Баварія, Боруссія Дортмунд та французький гранд ПСЖ.

Ніколи не є виключенням "футбольний фактор" навіть коли є очевидний фіналіст. Все може змінитись як з перших так і з останніх секунд футбольного матчу.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов

Другие посты блога

Все посты