Tribuna/Хоккей/Блоги/НХЛ: Колорадо уникають вильоту.

НХЛ: Колорадо уникають вильоту.

Автор — Olegolas
16 мая, 09:52
3
НХЛ: Колорадо уникають вильоту.

Нарешті "Колорадо Евеланш" змогли зіграти, ведучи у рахунку проти "Даллас Старз", хоча й досі відстають у серії. У п'ятому матчі захисник "Колорадо" Кейл Макар забив два голи, другий після того, як Кейсі Міттельштадт вивів їх уперед у третьому періоді, і вони здолали вище посіяний "Даллас" 5:3. "Авс" припинили свою трьохматчеву програшну серію та продовжили протистояння у другому раунді Західної конференції.

"Зрозуміло, кожна гра відтепер вирішальна в серії", - сказав Макар. "Ми підживлюємо один одного... І я відчув, що ми повернулися до того, щоб змусити їх потрапити під наш натиск". Коли Міттельштадт зробив рахунок 3:2 за 1:12 третього періоду, це був перший раз, коли "Колорадо" вийшов уперед, окрім як у стартовому овертаймі.

"Це було чудово - грати з перевагою", - зазначив фіналіст премії MVP Нейтан Макіннон. "Вони не зробили багато чого, але коли ми можемо вийти вперед, це важливо, щоб не наздоганяти уесь час". Макар зробив рахунок 4:2, а його гол виявився вирішальним. Також відзначився Макіннон за результативної передачі Артурі Лехконена.

"Ми знали, що побачимо їхню найкращу гру, і так воно й сталося. Їхні зірки потрапили до протоколу", - сказав тренер "Старз" Піт ДеБур. Воротар "Евеланш" георгієв зробив 23 сейви, а Джейк Оттінджер - 22. Голи для "Далласа" забили Джо Павелскі, Міро Хейсканен та новачок Логан Станковен. 6-й матч відбудеться у п'ятницю в Колорадо, де "Старз" перемогли 9:2 по сумі у третій та четвертій іграх. "Даллас" має 4-1 на виїзді та 3-4 вдома в цьому плей-оф. Це вшосте в історії франшизи, коли "Авс" виграли 5-й матч після відставання 1-3, але вони ще ніколи не вигравали таку серію. Після невдалих 8 спроб реалізації більшості, "Колорадо" зрівняв рахунок у перших двох періодах з чисельною перевагою.

"Ми мали атакуючу ментальність і не намагалися відступати чи шукати ідеальну розстановку", - пояснив Макар зміни у 5-му матчі. Міттельштадт вивів "Евеланш" уперед після передачі від Зака Парізе. Павелскі відкрив рахунок для "Старз" після розіграшу з Меттом Дюшеном та Джейсоном Робертсоном.

"Ви маєте встигнути до кінця періоду", - прокоментував ДеБур гол Лехконена за 0,6 секунди до першої перерви. Рантанен зробив другу результативну передачу на перший гол Макара і довів свій лік до 100 очок у кар'єрі плей-оф, ставши лише восьмим гравцем НХЛ, який досягнув цієї відмітки так швидко.

Другие посты пользователя

Все посты