Tribuna/Баскетбол/Блоги/Скільки грошей отримують коучі у НБА?

Скільки грошей отримують коучі у НБА?

Автор — vintagebasket
11 января, 21:32
2
Скільки грошей отримують коучі у НБА?

Мова лише про деяких з них. Трохи творчості. Та трохи цифр.

Наприклад,Рік Карлайл - 63 річний тренер підписав чотири роки контракту в 2021му на 29 мільйонів. Карлайл приводив як коуч Далас у 2011му до титулу та отримував нагороду тренера року у 2002, коли тренував Пістонс. А ось і таблиця найкрутіших за отримуваним баблом:

Після того, як Споелстру підписали на 8 років, я склав міні рейтинг зарплат тренерів. Тут лише найбагатіші коучі. Звісно, що назви я давав враховуючи настрій на данну хвилину (кінець робочого тижня). Ліва колонка то кількість лямів на рік. Нікого із тренерів та вболівальників команд не хотів образити. До речі, я не дизайнер як ви бачите, то ж технічна сторона не найкраща, але може ідея комусь сподобається. Помідорами не закидайте, будь ласка.

На першому місцi Грег, який дійсно дууже багато сезонів проводить у НБА й тепер будує команду навколо френч плейера Вемби. Скільки років на це знадобиться франшизі Шпор?

Монті я обізвав невдохою із за положення команди у турнірній таблиці. Як вони далі крокуватимуть на шляху до хоча б зони плей ін, гадки не маю. Мені робота тренера подобалася у Фініксі. Але там зовсім інший був підбір гравців. До речі, зверніть увагу, на картинці саме Попович дає вказівки й як завжди він це робить й добре вміє - визиває посмішку у своїх підопічних. Це саме Монті, який грав за Шпори 2 сезони - 96-98.

Стів Кер та його 9 із половиною. Як мотивувати себе та гравців? Спочатку я хотів приписати йому колишній гравець та неодноразовий чемпіон, бо він не тільки з Булз вигравав титули, але згадав, що він працював коментатором, то ж бажаю йому успіху у проходжені кризи, яка зараз визиває багато болю.

Нік Нерс, який із франшизою у Канаді став сенсаційно чемпіоном тепер спробує це зробити у Філадельфії. Нічого не можу сказати, бо Максі у сьогоднішньому матчі проти Хоукс щось там намудрив, а по одному хайлайту й не судять. Бажаю удачі Філі й здоров'я Ембіду.

Тібодо, який стабілізував справи у Нью-Йорку та Кід, який виступає ментором для молодого Дончіча отримують по вісім. В житті таких грошей не бачив та не тримав.

Ну і трохи калькуляції. Наприклад, 80 ігор у регулярці (мінус дві, нехай асистенти допоможуть) ділимо на загальну суму й будемо знати, скільки нервових клітин втрачається та скільки гормону радості або адреналіну додається й за одну гру людина отримує - на прикладі Тібодо - 100 000. Лец гоу гайс, Ді фенс. Ви нід ту ток ебаут іт.

Найкраще у блогахБільше цікавих постів

Інші пости користувача

Всі пости