Tribuna/Баскетбол/Блоги/Згадуємо джерсі МВЗ

Згадуємо джерсі МВЗ

Автор — vintagebasket
5 февраля, 15:57
2
Згадуємо джерсі МВЗ

Рандомно. Легко. Зірково.

МВЗ. Матч Всіх Зірок. Олстар Уікенд, на якому грають дууже потрібний матч. Прибавлює він хайпом різних категорій: хто скільки очок набере, "хто забере" МВП, які селебріті прийдуть на матч, скільки алеупів буде, скільки трьох із лого зайде. І багато, звісно ж, розмов про трейди та позитивні емоції, інжой зе шоу. Ну і звісно, що зоровий контакт сприймає все це через призму кольору. Ох я завернув. Короче кажучи, помічаємо цікаві форми.

2020 Чікаго. Як вам кольори, та оця штука, що по середині? Мені подобаються оці вертикальні стрічкі. Комусь може ні.

Згадуємо 2011й рік. КД проти Брона на фото. Вище Брон та Яніс. Тут більшого розміру шрифт для напису й більш футуристичний дизайн.

Тут вривається ретро машина, й кричить Донт стап зе паті. 96й рік. А не бензин. Майкл у польоті. Звичне явище. Еір він на то і Еір.

На фото Кемп та Хакім. Поруч Клайд. На задньому фоні Грант Хіл.

На мою думку, прикольні форми, але якісь вони дуже яскраві. Може й на ті часи це було видовищно.

Оце мені більше до вподоби. Класичні королі, кольори та дизайн. Кріс Пол та Ді Уейд поруч.

Це Нью-Йоркский МВЗ 2015го. Передаємо привіт у 71й рік, коли МВЗ був у Біг епл.

Джерсі з великими цифрами, надрукованими на чорній або білій майці, з елегантними червоними та синіми краями. Ідеальний дрес-код для Madison Square Garden. Расел Вестбрук набрав 41 очко, 27 за 11 хвилин.

Ну і який я вінтажер без вінтажу. Джері Лого Уест та зірочки, аж 4 на джерсі. Номер 44 й смішні шорти. Під кільцем сам Уілт Чемберлен. Це 72й рік. Вінтажно. Більше нічого не ляпну.

А от доволі прикольний варінт. 81й рік. Знову зірочки, але цього разу їх шість. І кольорова гамма інша. Закос під клубні кольори Візардс або Булетс. Короче кажучи Вашингтон. Але матч проходив в Огайо, тож більше тут натяку на національні штатівські кольори.

92й. Майкл, знову ти? Звісно він, і не тільки.

Вау-ефект простого трикотажу — білого або синього фону з великими цифрами та написами. Це про гру 92го року в Орландо. Чарівне місто для повернення Меджика. Гравець, який отримав найбільше голосів уболівальників. 25 очок (9/12 з гри), 5 підбирань, 9 передач і титул MVP. Сенкс елот, Меджик. На фото Марк Прайс, Кріс Малін, Дрекслер, Хакім, та інші.

Доволі просто, але вигладає досить стильно. Хоча й прости класичні кольори використані тут. Чорний та білий. Це рік 2018й, місто ЛА. Ембід, Брон та інші. Але мабуть доволі простенько.

А ще були часи, наприклад 98й рік. Коли грали в клубних формах. Легендарне протистояння Кобі та Майкла. Тобто одні в білих, інші в кольорових. Без заморочень.

Будемо завершувати, тому що, не ставлю за ціль згадати та робити перелік усіх. Ретро форма, для того, щоб сидіти із рівною спиною. Бачимо, що задумка із зірочками уходить аж до часів Боба Кузі.

Ну і 2023. Рік назад. Синій кольір прикольний. А от, як ви відреагували на такий собі помаранч від креаторів НБА? Точніше спектр та перехід від жовтого до червоного? Тейтум у польоті. На задньому фоні Рендл та голова Мітчела:)

Всіх не згадав. Шукаємо пост про форми цього року й крокуємо у Лютий місяць. NBA All Star Game is coming.

Фото: NSmag.com, NBA.com, GettyImages, SporstIllustrated

Інші пости користувача

Всі пости