Tribuna/Футбол/Блоги/Наші News/Уругвай дає красивого ляпаса Англії

Уругвай дає красивого ляпаса Англії

Збірна Англії зазнала другої поразки на чемпіонаті світу в Бразилії і опинилася на волосині від вильоту з турніру. Фатальними для британців стали два м’ячі кращого бомбардира англійської прем’єр-лігі-2013/14 Луїса Суареса. Хоча в першому турі обидві команди зазнали поразки і по ідеї не повинні були ризикувати, матч розпочався бадьоро.

Блог — Наші News
Автор — Our-News.org
24 июня 2014, 19:18

Збірна Англії зазнала другої поразки на чемпіонаті світу в Бразилії і опинилася на волосині від вильоту з турніру. Фатальними для британців стали два м'ячі кращого бомбардира англійської прем'єр-лігі-2013/14Луїса Суареса. Хоча в першому турі обидві команди зазнали поразки і по ідеї не повинні були ризикувати, матч розпочався бадьоро - повідомили останні новини України.

Англійці відразу кинулися вперед, і Деніел Старрідж вже на другій хвилині змусив Фернандо Муслера вступити в гру. Перший дійсно гольовий момент також створили європейці. Фіналіст Ліги чемпіонів УЄФА в складі "Атлетіко" Дієго Годін зіграв рукою неподалік від власної штрафної, після чого арбітр призначив небезпечний "стандарт". До м'яча підійшов Уейн Руні, який пробив в сантиметрах від лівої "дев'ятки".

Зваживши тривожні дзвіночки, уругвайці накрутили обертів і дали зрозуміти, що заграватися в нападі англійцям не варто. Після флангової передачі в штрафну номінальних гостей Крістіан Родрігес вирвався на оперативний простір і потужно пробив по воротах Джо Харта, який лише поглядом проводив м'яч, просвистівший над поперечиною. Рой Ходжсон тут же погрозив підопічним пальчиком, але ті наставника не зрозуміли і на 39-й хвилині опинилися в ролі наздоганяючих.

Рахунок відкрив Суарес. Після дивовижної верхової передачі Едінсона Кавані форвард "Ліверпуля", який замінив 36-річного Дієго Форлана в стартовому складі, перекинув Філа Джагєлка і головою відправив м'яч у протихід Харту. Вісьмома хвилинами раніше шанс повести в рахунку був у англійців, але південноамериканців врятувала перекладина, яка прийняла м'яч після удару Руні.

У дебюті другого тайму Руні упустив третю можливість відзначитися - після пасу з лівого краю нападник "Манчестер Юнайтед" з 10 метрів примудрився пробити у воротаря. У наступному епізоді Муслер отримав травму коліна, постраждавши в зіткненні з Денні Уелбеком, але гру продовжив. Правда, зберегти свої ворота на замку кіперу "Галатасарая" цього вечора не судилося.

Як не старалися уругвайці утримати територіальну перевагу родоначальників футболу дало результат. На 75-й хвилині підключився до атаки Глен Джонсон видав зрячий пас до кордону воротарського на Руні, який, розстрілявши з кількох метрів Муслера, все ж забив свій перший м'яч у фінальних стадіях чемпіонатів світу. Ось тільки радості цей гол англійцям не приніс. У спробах дотиснути суперника футболісти у білій формі скоїли втрату в центрі поля, внаслідок чого м'ячем заволодів Суарес, який протягнув його до штрафної і потужним ударом у верхній кут приніс збірній Уругваю першу перемогу.

У заключному турі Уругвай зіграє з Італією, а родоначальники футболу посперечаються з Коста-Рікою, якій 20 червня ще зустрічатись зі "Скуадро Адзуррою". Якщо п'ятничний матч завершиться внічию, команда Ходжсона позбудеться навіть теоретичних шансів на вихід в плей-офф.

Лучшее в блогах
Больше интересных постов