Tribuna/Покер/Блоги/Покер на коротке/Серіал про покер отримав номінацію на «Золотий глобус»

Серіал про покер отримав номінацію на «Золотий глобус»

Виконувачка головної ролі була номінована на найкращу акторку в телесеріалі (мюзикл чи комедія)

16 января, 15:58
1
Серіал про покер отримав номінацію на «Золотий глобус»

В минулому році на стримінговій платформі Peacock стартував новий серіал під назвою «Poker Face». 10 епезодів дебютного сезону розповідають глядачам історію колишньої покерістки Чарлі Кейл, яку грає Наташа Ліон.

За жанровою належністю серіал є кримінальною драмою, в якій головна героїня використовує свої навички читання людей, щоб знайти підозрюваних у вбивстві своєї подруги.

Що з себе представляє серіал «Poker Face»?

Дія серіалу відбувається в невеличкому місті Лафліні, штат Невада, де колишня покерістка на ім'я Чарлі працює офіціанткою в казино. Після смерті своєї подруги, вона самостійно береться розслідувати всі обставини злочину, адже поліція намагається зам'яти справу, списавши все на самогубство. Використовуючи свої унікальні навички, які вона здобула у пекрі, Чарлі може визначити, хто бреше, а хто ні.

Серіал був створений режисером Раяном Джонсоном, який має на своєму рахунку такі фільми як «Ножі нагало» та «Зоряні війни: останні джедаї». У шоу також знялися оскароносний актор Ендрієн Броуді, а інші ролі виконували Бенджамін Бретт, Саймон Гельберг, Рон Перлман, Джозеф Гордон-Левітт, Хлоя Севіньї, Тім Блейк Нельсон і Еллен Баркін.

Відгуки та оцінки серіалу «Poker Face»

Перший сезон серіалу отримав схвальні відгуки від голядачів та наразі має рейтинг 98% серед критиків на Rotten Tomatoes і 81% серед глядачів.

Оглядач Wall Street Journal навіть порівняв головну героїню з лейтенантом Коломбо, а сам серіал назва класичним детективом.

Успіх серіалу привів до того, що виконувачку головної ролі Наташу Ліон було висунуто на номінацію найкращої акторки на «Золотому глобусі». Нажаль нагороду її виграти не вдалося.

Але вже зараз відомо, що стримінговий сервіс Peacock оголосив про продовження серіалу на другий сезон.

А що там по самому покеру у серіалі?

Як не дивно, але самого покеру у серіалі майже не має. Але при цьому в шоу залишається атмосфера штату Невада та Лас-Вегасу, а оточення та дрібні деталі у кадрі постійно відсилають до покеру.

Також не відомо чи грала Наташа Ліон взагалі колись у своєму житі у покер до зйомок у серіалі.

Другие посты блога

Все посты