Tribuna/Теннис/Блоги/все о спорте/Експерти Евроспорт Кріс Еверт і Матс Віландер про Серену Вільямс перед матчем з Даніель Коллінз у третьому турі

Експерти Евроспорт Кріс Еверт і Матс Віландер про Серену Вільямс перед матчем з Даніель Коллінз у третьому турі

Автор — isport
3 июня 2021, 15:37

 

Кріс Еверт

 

Щось все-таки можна сказати про Серену - вона ніколи не забуває про коливання ритму матчу. Чітко знає коли треба тиснути, коли зосередитись і виявити небезпеку. Бузарнеску втратила багато брейк-пойнтів, бо Серена просто йшал за ритмом, і вона не втратила цей інстинкт добре грати, коли є небезпека.

Серена повертається досить швидко - до цього турніру у неї було лише три матчі. Вона виглядає все краще і краще, плавно рухається на грунті, і вона терпляча.

У наступному матчі проти Даніелі Коллінз шукайте феєрверків, бо вона юний гравець.

Вона вийшла досить сильною, вона сильно і точно б’є по м’ячу, її присутність на корті дуже відчутна. Це буде матч між титанами, бо вони обидві сильні. Я дуже чекаю цього.

Матс Віландер

Я думаю, що для Серени це був великий матч, щоб виграти його так, як вона це зробила. Виграти третій сет після програшу другого - це надасть їй впевненості.

Бузарнеску була важкою суперницею для Серени - вона грає з невеликим обертанням, вона сильно б'є з обох боків, це було дійсно добре.

Мені дуже сподобалось у Серені те, що їй було весело там, на корті, вона насолоджувалась грою. В минулому році в мене було відчуття, що вона занадто жорстка до себе.

 

Інші пости блогу

Всі пости