Tribuna/Киберспорт/Блоги/Скіни в CS2 - просто пікселі?

Скіни в CS2 - просто пікселі?

Створюємо скіни для CS2 в Steam за пару хвилин

Автор — FAQCS
13 октября, 15:20
1
Скіни в CS2 - просто пікселі?

Перший скін з'явився в CS:GO, і тоді ніхто ще не знав, що це зайде так далеко. З кожним роком розробники додавали все більше видів зброї, які хотів кожен фанат серії.

Після анонсу оновленої версії CS:GO - CS2, ринок скінів різко почав зростати і деякі з них отримали величезний буст. Є достатньо причин, через які ринок предметів CS може зростати або ж падати. Сьогодні ми поговоримо про найдорожчі та найрідкісніші скіни в CS2, а також визначимося, чи можна отримувати від цього дохід, чи це лише красиві пікселі, дізнайтеся більше разом із FAQCS!

CS скіни за ціною Bugatti

У Counter Strike існує багато різних предметів, якісь дешевші, якісь дорожчі, але є й ті, що вже дуже сильно виділяються, можливо, не стільки візуалом, скільки кількістю баксів, які доведеться віддати, щоб побігати з бажаним скіном.

Karambit | Case Hardened (Blue Gem)

Одним із найдорожчих ножів є саме цей керамбіт у забарвленні поверхневе загартування. Існує чимало варіацій, але саме Blue Gem обійдеться колекціонерам і просто щедрим гравцям, які хочуть побігати з топовим ножиком у 1,5 млн $!

Така ціна з'явилася не просто так, це дуже рідкісний патерн, шанс зловити його з кейса дорівнює 1 до 371 мільйона, начебто все заслужено, та й виглядає він дуже соковито.

Souvenir AWP | Dragon Lore

Цей авік став легендарним, кожен снайпер колись хотів побігати з таким, а зустріч такого скіна в пабліку завжди супроводжується безліччю скінів для свого профілю Steam. Його ціна може сягати до 250.000$, все залежить від його якості та наліпок, які на нього нанесені.

Ще більшу популярність AWP | Dragon Lore завоював після того, як s1mple почав грати з ним на про-сцені, але, будемо чесними, і без цього доведеться витягнути все до копійки зі своїх кишень.

AK47 | Case Hardened

Як ми вже зрозуміли, майже всі скіни в поверхневому загартуванні можуть коштувати значну суму і цей калаш не став винятком. Тут нас цікавить той самий блакитний колір і чим його більше, тим краще! Патерн "блакитна перлина" може обійтися охочим від 30.000$ до 150.000$, залежно від якості. Вперше скін з'явився 2013 року і відтоді став бажаним для багатьох колекціонерів завдяки своєму приголомшливому вигляду і рідкісності.

M4A4 | Howl

Жоден топ найдорожчих скінів CS не може обійтися без істинно легендарної M4A4 | Howl. Ця мка має дуже цікаву історію, яка і стала вирішальним фактором у її рідкості та затребуваності серед тих, хто колекціонує скіни.

Після того, як її було додано в кейс, стало відомо, що цей скін є вкраденим, а його автор заявив про свої права. Після цього M4A4 | Howl отримав рідкість скіна "Контрабандний", а його ціна сягає 35.000$!

Sport Gloves | Vice / Pandora`s Box

Не можемо забувати і про рукавички, адже після того, як їх додали в CS:GO з новим кейсом, уся аудиторія була в захваті, адже тепер можна зробити цілий сет зі своїм красивим ножем. Рукавички | Порок і Скринька пандори приблизно в одній ціновій категорії і в CS2 їх можна купити починаючи від 20.000$ до 34.000$.

Як формується ціна скінів CS на ринку?

Варто розуміти, що на ринок скінів CS впливає досить чинників, давайте розберемося з цим разом:

  • Правило попиту і пропозиції: так-так, це працює і тут. Що більше запитів на купівлю будь-якого скіна і що менше їх продають, то більша ціна і навпаки;
  • Інвентар кіберспортсменів: тут чудовим прикладом буде історія s1mple і Dragon Lore. Щойно популярний снайпер почав бігати з цією гарматою, попит на неї зріс, а отже, і ціна;
  • Рідкість скіна: якість, особливості патерну дуже сильно впливають на ціну предмета, адже чим менше унікальних предметів, тим більше кровних доведеться за них віддати.

Загалом, ринок скінів у CS мало чим відрізняється від інших подібних і, як показала практика, інвестиції в нього не будуть зайвими, якщо ви розбираєтеся в цьому. Скіни в Counter Strike вже давно перестали бути просто пікселями і стали цілою культурою, яку розвивають фанати серії. Залишайтеся з FAQCS і будьте в курсі найгарячіших новин зі світу Counter Strike!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты