Tribuna/Киберспорт/Блоги/Найкращі гравці в CS2 на сьогоднішній день за версією FAQCS

Найкращі гравці в CS2 на сьогоднішній день за версією FAQCS

Автор — FAQCS
29 ноября, 18:22
1
Найкращі гравці в CS2 на сьогоднішній день за версією FAQCS

Найкращі з найкращих у CS2 на думку FAQCS

Після переходу команд у CS2, багато хто очікував, що ситуація на про-сцені може значно змінитися, так і сталося. Багато команд, які виступали неважливо в CS:GO, розкрилися по новому і тепер розривають у новій грі. Сьогодні хотілося б поговорити про найкращих гравців у CS2, яким вдалося адаптуватися краще за інших, а тепер вони показують не тільки високий, але і стабільний рівень гри, що важливо.

Як багато хто знає, наприкінці кожного року HLTV випускає свій топ, 1 місце в якому є досить престижним. Пропонуємо зробити ТОП-5 за нашою версією і хто знає, можливо, ми будемо праві?

1 місце - ZywOo

Матьє 'ZywOo' Гербо, найімовірніше, посяде першу сходинку рейтингу, адже йому вдалося домогтися багато чого з Vitality цього року. Крім шикарної індивідуальної гри, француз також показав, що вміє грати в команді. Звісно, його роль у команді має на увазі скоріше соло-хайлайти, але і командну роботу ніхто не відміняв.

Цього року він неодноразово отримував медалі MVP, а найбільш знаковою для нього стала нагорода з BLAST Paris Major 2023, де він зі своєю командою посів перше місце і забрав найкращого гравця. Крім цього він відмінно виступив на Gamers8, де також став найкращим і в недавньому BLAST Fall Finals 2023, обігравши, здавалося б, непереможних FaZe.

2 місце - NiKo

Багато хто запитає, де ж s1mple? На жаль, Олександр у 2023 році не показував якихось карколомних результатів, на це вплинуло безліч чинників, і його місце цілком імовірно може посісти один із найкращих рифлерів світу, а саме Нікола 'NiKo' Ковач. Незважаючи на його чудовий перфоманс, команда багато в чому не могла знайти свою гру, але, тим не менш, на початку року їм вдалося забрати 2 великих трофеї - IEM Katowice 2023 і IEM Cologne 2023, які є досить престижними.

Виходячи з цих чинників, NiKo точно має потрапляти до списку найкращих поряд із ZywOo, хоч і зараз у G2 відбувається щось дивне, на що натякає навіть їхній молодий снайпер m0nesy.

3 місце - ropz

Так-так, саме ropz у нашому ТОПі посяде третю сходинку і робить це цілком заслужено. FaZe після переходу в CS2 почали показувати якийсь неймовірний рівень гри. Після того, як Valve випустили свій новий шутер, їм вдалося виграти вже 3 трофеї: Thunderpick World Championship 2023, CAC 2023 і IEM Sydney 2023. Майже на кожному турнірі Робін 'ropz' Коль показував чудовий перфоманс, за що неодноразово удостоювався звання MVP.

Якщо він і далі продовжить допомагати karrigan'у і компанії завойовувати титули, то цілком імовірно опиниться у верхівці не тільки нашого ТОПу, а й рейтингу HLTV.

4 місце - broky

Черговий гравець FaZe Clan, але цього разу Хельвійс 'broky' Саунканц - снайпер. Неможливо не оцінити його внесок в успіхи команди, адже він поряд із ropz після переходу в CS2 також має значно кращий вигляд, ніж решта гравців з AWP. Додамо сюди останні досягнення складу, також не будемо забувати про фікс снайперської гвинтівки, який відзначили багато професійних гравців. Робимо висновок: за всіх умовностей, Хельвійс зміг не тільки залишитися на тому самому рівні, а й поліпшити свою гру, що і приводить нас до того, що він у цьому ТОПі не просто так.

5 місце - m0nesy

Не можна не згадати одного з найперспективніших гравців у CS2, який виступає разом з NiKo в G2, звісно ж це Ілля 'm0nesy' Осипов. Він, як і NiKo, показував шикарну гру ще до виходу CS2 і, незважаючи на всі проблеми нової гри, проводить у ній досить багато часу, що безпосередньо відбивається на його виступах на про-сцені.

Також варто зазначити, що s1mple немає в цьому ТОПі, оскільки він вирішив піти в інактив через особисті причини і невдоволення від нового продукту Valve. Для m0nesy це чудовий шанс стати тим, хто зможе нав'язати боротьбу ZywOo і зайняти місце найкращого гравця, назавжди вписавши своє ім'я в історію Counter Strike.

Куди зник s1mple?

Багато хто здивується, не побачивши в цьому ТОПі s1mple, але не поспішайте з висновками. Звичайно, Олександр Костильов визнаний найкращим гравцем за всю історію CS:GO, але, на жаль, у CS2 він не зміг закріпити цей успіх. Напевно, на це вплинуло безліч чинників: розпад легендарного й одного з найсильніших складів NaVi, перехід на формат міжнародної команди та комунікація іншою мовою, сирість CS2 - усі ці моменти так чи інакше вплинули на вибір Сашка взяти паузу, і зараз він перебуває в інактиві.

На жаль, у наш ТОП він не проходить, але не тому що він поганий гравець, а з тієї причини, що його досягнення в CS2 складно порахувати, тому що їх майже немає. Будемо сподіватися, що з часом GOAT повернеться, а поки він лише удостоюється почесної згадки і все ще залишає нам надію, що колись ми знову побачимо легендарну дуель за ТОП-1 у світі між ним і ZyWoo.

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты