Tribuna/Киберспорт/Блоги/Що там на BLAST Fall Final 2023

Що там на BLAST Fall Final 2023

Автор — FAQCS
24 ноября, 19:00
3
Що там на BLAST Fall Final 2023

BLAST Fall Final 2023 - чого чекати від турніру?

Відмінною новиною для всіх фанатів кіберспорту в CS2 стає новий турнір від BLAST! Багато хто з нетерпінням чекав нових чемпіонатів, щоб продовжувати стежити за своїми улюбленими командами в новій грі, і ось, нарешті, дочекалися!

Сьогодні ми поговоримо про те, чого чекали від цього турніру, а також розберемо перші ігрові дні, які вже встигли подивитися і припустимо, хто ж може забрати заповітний трофей собі.

Чого ми чекали від турніру?

Очікування від BLAST Fall Final були злегка змішані. З одного боку, ми розуміємо, що майже всі команди хотіли посилитися, тому ми могли спостерігати низку дивовижних решафлів, яка встигла зачепити ледве не всі команди.

Всю цю кашу заварили Falcons, у яких з'явилися гроші і тут все почалося. З першого ж дня ми могли бачити безліч інсайдів, які натякали нам на той чи інший перехід, а з часом це все почало перетворюватися на реальність.

Тут нас найбільше зацікавило кілька моментів:

-Заміна s1mple в NaVi. Олександр вирішив піти в інактив через особисті причини і небажання грати в CS2, на його місце прийшов молодий і заряджений w0nderful, який вже непогано себе проявив, але про це пізніше.

-Mezii у складі Vitality. Після того, як головний тренер і аналітик французької команди перейшли в Falcons, туди ж потягнувся і старина magisk, якому потрібно було шукати заміну. Відмінним варіантом здався mezii з Fnatic, буде цікаво поспостерігати за командою в новому складі.

-Cloud9 = NaVi. Так склалося, що за останній час у стан Cloud9 перейшло аж 3 гравці, які були в легендарному, не побоїмося цього слова, складі. Electronic, Perfecto, Hobbit, Ax1le і Boombl4, який приєднався до команди прямо перед BLAST Fall Final 2023. Цікавий стак, який може домогтися багато чого, особливо якщо враховувати, що вони всі виступали вкрай стабільно в тандемі.

-Чи зможуть FaZe забрати черговий турнір? Також неймовірно цікаве питання, чи зможе karrigan з новоспеченим основним тренером NEO привести перший міжнародний склад в історії CS до чергової перемоги?

Давайте подивимося чим готовий дивувати BLAST Fall Final 2023!

BLAST Fall Final: перший ігровий день

Перший ігровий день розпочався з дуже цікавого матчу Cloud9 - NaVi, так звана зустріч із "колишньою", якщо вам завгодно. Загалом, ми побачили досить цікаве протистояння, яке тривало цілих 3 карти, і тільки після цього команди змогли визначити найсильнішого.

Cloud9 у цій зустрічі виявилися сильнішими за підсумками 3 карт: Anubis, Ancient і Inferno. Але найбільше здивував саме w0nderful, який показав другий найкращий дебют в історії NaVi! Ігор відмінно вписався в структуру команди і показує непоганий CS, подивимося, що буде далі.

Потім на нас чекали такі протистояння: FaZe і NiP (2-0), Vitality і Heroic (2-0). Як ви можете бачити, цей результат досить передбачуваний, адже FaZe володарі 3 великих трофеїв у 2023 році, а Vitality виграли мажор. Звісно, від них усі очікують неймовірний перфоманс, що вони, загалом, і змогли показати. Mezii показав непогану гру проти датчан, а FaZe попри всі чутки навколо них продовжують демонструвати свою домінацію в CS2!

Сітка переможців і переможених

Навіть незважаючи на поразку, команди не вилітають із BLAST Fall Final, а вирушають до нижньої та верхньої сітки, де продовжують битися за вихід до плей-оф. Таким чином найцікавішим матчем сітки лузерів стало протистояння NaVi - NiP.

Будемо чесні, "ніндзі" зараз не показують того результату, на який усі розраховують, і навіть із новоспеченим снайпером, "народжені перемагати" змогли переїхати своїх опонентів із рахунком 2-0. Знову варто відзначити w0nderful, який не тільки не вимикався з гри, а навпаки показав просто шикарну гру, за якою було приємно спостерігати.

Що ж стосовно сітки віннерів, то тут знову попереду планети всієї група А і матч між FaZe і Cloud9. "Хмари" отримали шанс перервати переможну серію FaZe, але тим не менш їм не вистачило зіграності для того, щоб обіграти такий досвідчений колектив.

Не зважаючи на це, команди показали дуже красивий CS, за яким було просто цікаво спостерігати. А ось FaZe довели не тільки собі, а й усім навколо, що вони ще у вогні!

Хто ж стане переможцем на BLAST Fall Final 2023?

Настав час поговорити про найцікавіше? Хто ж стане переможцем чергового турніру в CS2 - давайте думати. Як нам здається, то головними фаворитами, як і раніше, є FaZe і Vitality, навіть з огляду на всі проблеми, які є в цих командах: заміни, фінансові труднощі та інші моменти.

Ці два колективи зараз заслуговують на перемогу, як ніхто інший, у них є дисципліна, чітко відпрацьовані тактики, командне розуміння і, природно, сильні гравці, які віддають себе повністю заради перемоги.

Чому ж не NaVi або Cloud9? Усе досить просто: команди не зіграні. Навіть якщо врахувати той факт, що "хмари" вже колись грали подібним стаком, але не варто забувати, що в CS грають 5 осіб.

Те ж саме стосується і NaVi, w0nderful далеко не поганий гравець, навпаки - він показує чудовий рівень гри і робить все, щоб принести команді перемогу, але їм може не вистачити як зіграності, так і досвіду в подібному складі.

А поки ми чекаємо плей-офф, у вас є час обговорити цей турнір з нами в коментарях. Будьте в курсі всіх останніх новин зі світу одного з найпопулярніших шутерів у світі з FAQCS!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты