Tribuna/Киберспорт/Блоги/HLTV Awards 2023 відкриває новий сезон у CS!

HLTV Awards 2023 відкриває новий сезон у CS!

Автор — FAQCS
3 января, 18:49
1
HLTV Awards 2023 відкриває новий сезон у CS!

Зовсім скоро відбудеться така важлива у світі CS премія, як HLTV Awards. HLTV - провідний портал з висвітлення світу Counter-Strike. На сайті можна знайти всі великі турніри, статистику, новини, результати, рейтинги, найкращі моменти, фото та багато іншого. Варто зазначити, що HLTV перестав бути просто новинним джерелом для сфери Counter Strike, коли їхні премії стали мати величезну вагу.

Практично з самого зародження кіберспортивної сцени HLTV висвітлював усі важливі події, після чого став допомагати поліпшити гру і загалом професійну гілку гри новим ранжуванням статистики. Досі заведено рахувати імпакт гравця за Rating 2.0, що й запропонував ком'юніті колись простий новинний портал.

Зараз, коли 2023 рік уже минув і ми готові вриватися у 2024, у нас залишилася одна незавершена справа. Звичайно ж, це HLTV Awards 2023, на яку чекають багато фанатів, щоб новий сезон у CS почався по-справжньому!

З урахуванням того, що професійна сцена CS стрімко розвивається з кожним роком, буде дивно не припустити, що головна церемонія кожного року не підхопить тренд. Усі фанати очікують яскравого видовища, і ми впевнені, що наші очікування будуть повністю виправдані.

Сьогодні пропонуємо поговорити про головні номінації минулого року і припустити, хто міг би забрати престижні нагороди у свою скарбничку. FAQCS, HLTV Awards 2023, просто тут і зараз!

Напевно ніхто не здивується, якщо ZywOo визнають найкращим гравцем 2023 року. З урахуванням того, що s1mple на невизначений термін пішов в інактив, зараз у нього немає такої величезної конкуренції і він найімовірніше з легкістю забере нагороду собі. Він домінував на турнірах, показуючи видатні результати разом із Vitality, а фінал останнього великого турніру, BLAST Premier World Finals, узагалі закінчив із рейтингом 1.68 без будь-яких шансів для FaZe.

Як нам здається, Матьє повністю заслужив отримати таку нагороду і напевно готовий дивувати всіх своєю грою в 2024!

Vitality - це команда, яка довела свою перевагу, виграючи великі змагання і демонструючи неймовірний колективний дух. Незважаючи на те, що Falcons вдалося трохи послабити французів, принаймні так здавалося на перший погляд, вони змогли стати ще сильнішими. Нагадаємо, що не так давно команду покинув їхній тренер zonic, психолог, а також magisk.

Незважаючи на всі проблеми вони не тільки змогли забрати останній мажор у CS:GO, який проходив у Парижі, а й забрати останній турнір цього року з новачком mezii у складі та старим добрим XTQZZZ, який безсумнівно радий повернутися до ролі тренера команди. Непоганий фундамент для того, щоб бути фаворитом у боротьбі за цю нагороду.

Zonic став незамінною ланкою в успіху Vitality, але зараз життя кинуло йому новий виклик. Він не раз говорив, що пішов у Falcons зовсім не за грошима, а за ідеєю, зараз склад його команди має такий вигляд: Snappi, Magisk, Maden, SunPayus, BOROS. Його стратегічне бачення і вміння мотивувати гравців напевно допоможуть досягти організації вражаючих результатів. Він завжди був ключовою фігурою в команді і тут вже точно не пропаде.

Кумедно, адже навіть з урахуванням того факту, що з Falcons він ще не встиг провести жодного офіційного матчу, за всі заслуги в минулому році саме він є претендентом №1 у цій номінації на нашу думку.

Коли ми говоримо про найкращих, то не можемо не згадати дідуся karrigan, який показував неймовірний рівень гри в минулому році, особливо з урахуванням того, скільки молодих гравців з'явилося на про-сцені. Також не можна не згадати те, що ми і так вже висвітлювали - проблеми FaZe з фінансами і можливий відхід Twistzz зі складу.

Незважаючи на все це Фінн karrigan Андерсен зміг зробити FaZe Clan знову великим. Після того, як вся про-сцена перейшла в CS2, команда ніби зірвалася з ланцюга і почала вигравати всі великі турніри на своєму шляху. Karrigan, як ключова ланка складу, зміг довести, що він готовий ще не один рік показувати феноменальний рівень, за що і отримає нагороду, швидше за все.

До головного нагородження всього року залишилося всього-то трохи більше тижня і вже 13 січня ми зможемо дізнатися, чи мали ми рацію у своїх припущеннях. Наразі з ТОП-20 гравців 2023 року відомі місця з 20 по 14, останнім, кого нам показали став NertZ.

Чекаємо на нагородження разом із вами та триматимемо вас у курсі всіх гарячих новин CS уже в новому 2024 році!

Другие посты пользователя

Як заробити на CS2?
8 декабря, 00:52
5
Чого бракує в CS2?
8 ноября, 16:44
1
Все посты